fbpx
Unge fra Glostrup laver valg-rap
Zone 43 har fulgt Ritchie Hansen og Martin Brown, som sammen danner rap-gruppen Okeanos, frem mod kommunalvalget hvor de to skal stemme for første gang. Det er der kommet en fed rap ud af.

Et intenst beat vælter ud igennem højtalerne, mens Okeanos drengene fortæller hvor vigtigt det er at stemme, i deres nye nummer ”Din Stemme Tæller”.

De to typiske Glostrup drenge synger hvad mange andre tænker.

– I er gamle og grå/i snakker lidt på må og få. Men vil i have de unge i boksen/tal til dem som en voksen, rapper Martin Brown, den ene halvdel af Okeanos.

Nummeret er intenst og handler blandt andet om det at blive talt til i øjenhøjde, og efterlader et indtryk af de to virkelig har arbejdet med ikke bare musikken, men også dem selv undervejs.

 

Glostrup – Vestegnens perle

Okeanos giver et hudløst ærligt indblik i de unges forhold til politik og valgkamp, set fra en en ung vinkel. Lytteren og kommunens politikere bliver præsenteret for kritik af kommunens nuværende dagsorden, og helt konkrette forslag til en ny ungdomsdagsorden.

Samtidigt følger vi også Ritchie Hansen’s kamp for at overbevise Martin Brown, om at han skal stemme. Lykkes det Ritchie? Lyt til sangen her

Og til sidst en opfordring fra Okeanos og Zone 43-redaktionen.

– Du skal ikke glemme at du skal sætte din stemme.

Link til okeanos sang: http://www.youtube.com/watch?v=HS3YDJAVFfI&feature=youtu.be

1 kommentar om “Unge fra Glostrup laver valg-rap”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top