fbpx
Underskrifts-indsamling mod toiletforhold
DEBAT Som flere af jer måske allerede har læst i de seneste udgaver af lokalaviserne, så er der skrevet en del om indskolingens toiletter på Egholmskolen.

Af Helle Machholdt, Kløverbo 12, Vallensbæk Strand

I forbindelse med den store ombygning af skolen bliver der nu tildelt 2 toiletter og 1 handicap toilet til indskolingen. Og man har ydermere indført soignering af toiletterne kl. 10 og 12. En soignering består i, at WC-brættet og håndvasken tørres af, der fyldes op med sæbe og papir, og gulvet ved WC og vask tørres op. MEN desværre bliver de eksisterende toiletter ikke renoveret. Og skolen har heller ikke tilkendegivet, om de synes det er en god ide at sætte fokus på hygiejnen, så ALLE børn får besked og vi forældre efterfølgende kan tale med vores børn om det. Derfor vil vi gerne opfordre jer til at gå ind på www.skrivunder.net/egholmskolens_toiletter/ og skrive under.

Med disse underskrifter vil vi kræve at vores politikkere sørger for renovering af toiletterne samt generel fokus på hygiejnen. Der er allerede mange der har skrevet under, men med over 300 børn alene i indskolingen, håber vi på mange flere underskrifter.

Sådan ser toiletterne ud – kan vi være det bekendt? Er det standarden for en folkeskole i en kommune der kan pryde sig med en 1. plads i ”Velfærdsservice”? Dansk Industri foretager hvert år en kåring af ”Danmarks bedste erhvervsklima” og skriver at ”gode basisydelser som børnepasning og gode skoler er afgørende for kommunens evne til at tiltrække og fostre kvalificerede medarbejdere. Gode pasningsmuligheder kan samtidig være med til at øge medarbejdernes fleksibilitet”. Men hvad med børnene der går på de ”gode skoler”? Jeg synes vores borgmester Henrik Rasmussen er bemærkelsesværdig stille i denne sag

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top