fbpx
Uha, uhyggelig læsning
Af Christian Hald, Kandidat til byrådet i Vallensbæk som nr. 17 på den konservative liste

Min søndag morgen avis, Politiken, bragte d. 3/11 flere uhyggelige historier om landets ældrepleje…..

Selvfølgelig kom jeg til at tænke på, hvordan forholdene er i Vallensbæk. Og hvad jeg vil gøre, hvis jeg skulle blive valgt til kommunalbestyrelsen i november..

Allerførst vil jeg tage en snak med mange af vore ældre medborgere, for at høre deres mening om forholdene.

Er der ønsker vil jeg arbejde for at imødekomme dem, og er der urimeligheder, f.eks. i tildelt hjemmehjælp etc. skal området omgående evalueres og forbedres.

Hvad så med penge er der nogen, der vil sige.

Pengene skal findes, når det drejer sig om vore ældre medborgere. Forhold som anstændighed og værdighed skal ind bland målepunkterne i vores ældrepleje.

I Vallensbæk vil jeg arbejde for, at man vil glæde sig til at blive ældre, og vel at mærke glæde sig med en vished om,, at man ikke lades alene, og skal gå på kompromis med den livsførelse, man hidtil har haft.

Ældreplejen er alt for vigtig til, at den skal afgøres af partipolitik og af penge.

Vi skal nå de mål, som de ældre selv har været med til at fastsætte.  Ting som partipolitik og penge skal vige i prioritet for en god ældrepleje.

Anstændighed og værdighed skal være målepunkter, som de ældre selv er med til at definere, og skulle der så mangle penge, må præstigeprojekter, eller en bureaukrat på rådhuset vige pladsen, så vi sikrer os en ældrepleje, der ligger i front på landsplan.

Jeg ville ønske, at vi kunne love vore ældre rødvin til maden hver aften.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top