fbpx
Trafiksikre Brøndby-børn belønnet
BRØNDBY 0.b og 0.d. på Brøndby Strand Skole vandt en biograftur for hele klassen i skolestartskonkurrencen ”Pas på de små i trafikken”

Eleverne i 0.b og 0.d.på Brøndby Strand Skole har været både dygtige og heldige. De har nemlig løst trafik-opgaverne i skolestartskampagnen ”Pas på de små i trafikken” og vundet en biograftur for hele klassen i kampagnens konkurrence.

Og det var noget, der vakte vild jubel hos de små elever, da de i sidste uge fik besøg af Uffe Villumsen, der er skolekonsulent og Jack Christensen, der er fagchef i Børne-, Kultur og Idrætsforvaltningen, der overbragte den gode nyhed.

– Vi mener, at det er rigtig vigtigt at passe på de nye, små elever i trafikken. Mange af dem har ikke erfaringer med at gå eller cykle i trafikken og har brug for støtte fra deres forældre, deres lærere og andre voksne. Derfor har vi også valgt at belønne begge klasser for deres gode arbejde med at lære om trafiksikkerhed på skolevejen, siger Uffe Villumsen.

Uffe Villumsen overrakte præmien til de små glade elever, som samtidig blev rost for deres store viden om hvordan man skal færdes i trafikken. Og der var da heller ingen slinger i valsen, da begge klasser fik spørgsmål om, hvordan man opfører sig i trafikken. En skov af små hænder steg til vejrs, for alle var ivrige efter at vise at biografbilletterne var velfortjente.

Bag kampagnen ”Pas på de små i trafikken” står Rådet for Sikker Trafik, Kommunerne i Danmark og TrygFonden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top