fbpx
Tid&Sted
TID&STED Kom til koncert med kirkekor, mød ekspert i knogleskørhed og meget meget mere.

Mød ekspert i knogleskørhed

GLOSTRUP. Glostrup Hospital lancerer en ny sundhedsoplysende foredragsrække. Professor Peter Schwarz fortæller om knogleskørhed 26. november kl. 16.30-18.

Tilmelding til chefsekretær Hanne Lyng Christiansen på e-mail hanne.lyng.christiansen@regionh.dk eller telefonnummer 38632005.

 

KOL-dag hospitalet

GLOSTRUP. I forbindelse med den internationale KOL-dag i dag, onsdag 20. november, er der åbent hus-arrangement om KOL på Glostrup Hospital kl. 13-15 i forhallen.

Få målt lungefunktion, mød sygeplejersker med specialviden om KOL og diskutér rygestop.

 

Koncert med kirkekor

BRØNDBY. Søndag den 24. november kl. 16 i Brøndby Strand Kirke er de koncert. Den engelske komponist, dirigent og pianist, Benjamin Britten, ville i år være fyldt 100 år, og det markeres ved koncerter både i Danmark og overalt i Europa. Også i Brøndby med Brøndby Strand Kirkes Ungdomskor, harpenist Tine Rehling og organist Filip Forsberg. Koncerten varer en times tid, og der er gratis adgang.

 

MaJazz

GLOSTRUP. MaJazz-korets julekoncert på Københavns Vestegn finder sted søndag den 1. december kl. 16 i Østervangkirken, Dommervangen 2, 2600 Glostrup. Der er gratis adgang.

 

Åben Produktionshøjskole

GLOSTRUP. Der er åbent hus på Glostrup Produktionshøjskole, Sydvest vej 129A, onsdag den 27. november fra kl.16 til kl.19.

Der vil være mulighed for juleshopping og lækker mad til gode priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top