fbpx
Tid&Sted
TID&STED ugens Tid&Sted

Rekord i læsning

Mandag 11. november kl. 19 deltager Glostrup Bibliotek på Kildevældets Allé i et verdensrekordforsøg.

På mere end 2000 biblioteker over hele Norden og Baltikum læses på samme tid, samme tekst på det lokale sprog. Teksten læses af Verner Halmø, der har en fortid som skoledirektør, formand for Foreningen Norden I Glostrup Musikskole, formand for biografforeningen Sofarækken og mange andre poster i kulturelle liv i Glostrup Foreningen Norden er vært med et glas vin. Gratis billetter på Glostrup Bibliotek.

Brillebanden

BrilleBanden indbyder alle musik- og sangglade til Musikalsk Brunch lørdag den 9. november kl. 14-16:30 i Kulturhuset Kilden vil sang- og musikensemblet Brillebanden gerne indbyde alle til en hyggelig eftermiddag i tonernes verden.

Koncertviolinisten Arsên Malkhasian vil akkompagnere Der vil blive rig lejlighed for de sangglade til at lade deres røst høre, da det bliver en eftermiddag hvor der skiftes mellem underholdning og fællessang. Der bliver mulighed for at købe kaffe, the og kage.

Kemi i hverdagen

Spildevandscentrets Besøgstjeneste KloakLAB inviterer til gratis foredrag: ”Kemi i hverdagen – det er faktisk til at forstå” tirsdag den 12. november kl. 18 på Spildevandscenter Avedøre Kanalholmen 28 i Hvidovre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top