fbpx
Tak for valget
DEBAT Af Per Jensen nyvalgt medlem af kommunalbestyrelsen for Socialdemokraterne, Kirkebakken 36, 2605 Brøndby

Ved kommunalvalget den 19. november 2013 fik socialdemokraterne i Brøndby 7663 stemmer, hvilket er en klar fremgang i forhold til valget i 2009. Det må også betragtes som en opbakning til det serviceniveau og den velfærd, der er vedtaget af den samlede kommunalbestyrelse med socialdemokraterne som bannerfører og lokomotiv.

Et par opstillede partier spurgte i sine valgoplæg om kommunens borgere ønskede mere af det samme? Om det ikke var tid til forandring?

Det blev der så svaret meget klart på fra vælgernes side. Og det skal der lyde en stor tak til fra min side. Jeg har fået den store tillid fra vælgerne at skulle repræsentere dem i den socialdemokratiske gruppe i den kommende kommunalbestyrelsesperiode. Det er jeg stolt over. Det er jeg glad for. Det glæder jeg mig meget til. Særligt når det så massivt er klart, at vælgerne faktisk er tilfredse med serviceniveau, velfærd, udvikling med mere. Det betyder ikke, at der ikke til stadighed kan forøges, effektiviseres, udbygges med mere på disse områder. Det arbejde fortsætter til stadighed i Brøndby Kommune – den bedste kommune i velfærdsbæltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top