fbpx
Svar: Borgmesteren svarer
DEBAT Vedrørende kirkeskatten gjorde jeg stille og roligt opmærksom på, at jeg er ærgerlig over, at aftalen mellem Menighedsråd og kommune ikke er blevet overholdt.

Af John Engelhardt, borgmester

Kommer der uforudsete udgifter i enhver husholdning må der ofte spares andre steder. Jeg tror ikke denne lille  sag kan trække flere kommentarer fra min side. Jeg fastholder at jeg er enig med en samlet kommunalbestyrelse, der lukker lastvognsparkeringen på Poul Bergsøesvej, til glæde for såvel borgere som erhvervsliv i området. Det er min opfattelse at en meget stor del af disse lastbiler har ærinde i andre kommuner og dermed formentlig finder parkering der fremover. Politi og kommune vil være særlig opmærksomme for at sikre, at lukningen ikke fører til utilsigtet parkering andre steder i Glostrup. Vedr. ombygningen på rådhuset for et forbedre borgerservice kan jeg blot sige, at opgaven selvfølgelig er vundet i udbud og at det er ganske normalt – og god service – nu om dage at gøre forbipasserende opmærksomme på, hvad der arbejdes med. Enig i, at sådanne skilte ikke pynter i parken, men det er heldigvis for en kortere periode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top