fbpx
Styrelse afviser protest over bro
BRØNDBY Borgmester Ib Terp i Brøndby glæder sig sammen med teknikformanden over en kommende bro over Vestvolden.

Kommunen har i mange år ønsket en cykel- og gangbro over Vestbanen ved Vestvolden, så pendlere og andre trafikanter spares for en omvej via tunnelen ved Nørregård. Men en sådan bro er dyr og koster cirka 18 millioner kroner.

– Derfor var vi glade, da vi fik tilsagn om finansiering fra Naturstyrelsen, Realdania og Vejdirektoratet, siger Ib Terp.

Brøndby Kommune bidrager selv med to millioner kroner, og parterne er enige om broens udseende. Imidlertid har den lille forening Vestvoldens Venner indklaget projektet for Natur- og Miljøklagenævnet (NMK). Foreningen mener, at broen vil forringe Vestvoldens rekreative værdi. Nævnet har nu afvist klagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top