fbpx
Sonja skriver om sin barndom i Glostrup og faderens liv
GLOSTRUP Sonja Kieffer er barnefødt i Glostrup, men har boet på Langeland og Fyn i 40 år, hvorefter hun vendte tilbage til sin fødeby. Hun er i dag 65 år og pensionist.

Nu har hun skrevet en bog med titlen ”Christian Nordgaard,” der er Sonja Kieffers far.

– Jeg skulle ud med nogle af de problemer i min barndom, hvor min far var alkoholiker, siger Sonja Kieffer. – Jeg skrev også bogen, fordi jeg ville fortælle mere om, hvem min far var, og hvem vi børn var.

I sin barndom boede hun i Brøndbyerne.

Her et uddrag fra bogens indledning, hvor der hentydes til byen Glostrup:

”I en forstad til København, en by som inden for de sidste år har fulgt en kraftig udvikling med moderne butikscentre, fabrikskvarterer, skoler og karre’er, hvor al trafikken nødvendigvis går igennem, og hvor tusinder af mennesker arbejder, bor og lever, midt i al dette, mellem tre befærdede veje, ligger en lille grøn plet, skjult af en hæk og et par buske. Ingen ejer denne plet, den har intet navn, gemt ligger den i en lille fordybning ugeneret af det myldrende virvar. Alligevel kender alle i byen dette sted. Det er her bisserne holder til, det eneste sted, der er tilbage, hvor de i fred og ro kan nappe sig en bajer.”

Bogen kan købes i almindelige boghandler efter bestilling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top