fbpx
Robert Sørensen er inde i varmen i Glostrup-politik
DEBAT Af Robert Sørensen, Enhedslisten i Glostrup og ny i Kommunalbestyrelsen

Det er for Enhedslisten og mig personligt stort for første gang at blive indvalgt i kommunalbestyrelsen i Glostrup, tak til alle som stemte på os, og som gjorde os til det fjerde største parti, tak til alle de positive tilkendegivelser vi har mødt i valgkampen, vi glæder os som små børn til at komme i gang med arbejdet. Havde vi gået til valg med vores gamle valgforbund (SF + De radikale), så havde vi faktisk fået to mandater, men vi glæder os meget over at mandatet blev i rød gruppe, således at vi kan danne en gruppe med ni mandater til at udfordre Venstre og Dansk Folkepartis 10 mandater, for desværre har Venstre og DF tænkt sig at udnytte deres flertal, men det betyder ikke at jeg læner mig tilbage i læderstolen i salen og nyder udsigten fra magtens tinde, næ i Enhedslisten har vi tænkt os at bruge vores mandat til at arbejde benhårdt for socialt og økonomisk retfærdighed, arbejdsløsheden og i særdeleshed ungdomsarbejdsløsheden skal bekæmpes, det har alle partier sagt de vil gøre i valgkampen, det det håber vi at vi sammen med Socialdemokraterne og SF kan holde flertalsgruppen op på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top