fbpx
Radikale i Glostrup
DEBAT Af Lene Knüppel Andersen

På trods af, at det ikke lykkedes at opnå repræsentation i kommunalbestyrelsen ved dette valg, skaber den radikale fremgang på cirka 50 procent håb om at blive repræsenteret i kommunalbestyrelsen ved næste valg.  Den procentvise stigning er kun overgået af Venstre og Enhedslisten.

Midt i ærgrelsen over at det ikke lykkedes at komme ind, glæder vi os over den fremgang, vi har haft ved dette valg. Vi vil fortsætte dialogen med borgerne i Glostrup og de øvrige partier og fortsat kæmpe for radikale mærkesager.

Jeg vil gerne rette en stor tak til de vælgere, som har stemt på os, samt til alle dem, som har hjulpet os i valgkampen.

Jeg glæder mig over at stemmeprocenten i Glostrup steg markant fra 60,6 % i 2009 til 67 % ved dette kommunalvalg, og jeg ønsker de nye kommunalbestyrelses-medlemmer til lykke med valget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top