fbpx
Radikale i Brøndby
DEBAT Af Elif Demir Gökce

Samlet fik Radikale Venstre i Brøndby 692 stemmer, hvor jeg fik de 384 personlige stemmer. Jeg er meget ydmyg og beæret over, at se så mange har ønsket at vise tillid og støtte til mig og mine mærkesager. De 384 stemmer er mig et stort ansvar, som vil ligge tungt på mine skuldre. Jeg ville ønske, at vi fik de sidste stemmer hjem, så vi i fællesskab kunne udvikle vores by til noget bedre.

Personlige stemmetal og den forøget valgdeltagelse giver mig stort håb i fremtiden- som viser vejen frem til mere fælles ansvar og mere medindflydelse. Jeg lover alle, uanset om I har sat X eller ej på min person/parti, så vil jeg kæmpe for  ved næste kommunalvalg, at sikre 110 % sikkerhedsforanstaltningerne på valgstederne, således ingen borgere med begrænset sprogkundskab skal magtmisbruges eller manipuleres til at sætte et X – som de ikke har ønsket.

Jeg vil fortsat gøre mit bedste for at bidrage til de udviklingsprojekter, som skal sættes i gang via foreninger og fonder. Jeg er blevet beriget med en masse gode oplevelser – og personligt udviklet med dårlige oplevelser.  Jeg ønsker jer alle et godt, sundt og lykkeligt liv”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top