fbpx
R og V anklager ikke Syed for valgsvindel
BRØNDBY Syed Aejaz Haider Bukhari er ikke mistænkt af Det Radikale Venstres kandidat Elif Demir Gökce eller Mette Engelbrecht fra Venstre for valgsvindel, som det fremstod her på side 2 i sidste uges Folkebladet i artiklen ”R og V klager over valgsvindel fra S”.

Folkebladet har misforstået Venstre og Radikales besked i en travl stund og nævnt det forkerte navn. Det har avisen beklaget personligt over for Bukhari og gør det også her over for ham, R, V og læserne.

– Det her er først og fremmest en principiel sag omkring, hvad vi afholder valg fremover, og det er ikke en personsag, siger Mette Engelbrecht (V).

Folkebladet erfarer, at der er flere mistænkte kandidater for agitation ved valgsteder, men at der endnu hersker uklarhed over omfanget af indblandede personer og disses præcise ageren. Derfor offentliggøres navne ikke i ugens avis.

 

G og Å havde mandater

Der er indsneget sig tre mindre fejl i Folkebladet i sidste uge. For det første hedder den tidligere borgmester i Vallensbæk Poul Hansen og ikke Poul Madsen, som det fremgik af forsiden. For det andet havde Glostruplisten (G) ét mandat i 2009, ligesom Demokratiske Socialister (Å) havde ét i 2009. Begge partier har mistet sit mandat i 2013.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top