fbpx
Parkeringslotteriet på Glostrup Torv
GLOSTRUP Det bliver forhåbentligt meget bedre snart med parkeringen på Glostrup Torv, når Aalborg Kommunes parkeringsservice skal dele parkeringsafgifter ud og forhindre de mange ulovlige parkeringer. For i øjeblikket er situationen et parkeringslotteri, hvor der ikke er plads til alle bilister på torvet. Folkebladet ladede stemningen på Glostrup Torv forud for de nordjydske p-vagters indtog.

Ulla Poulsen

– Det er godt nok ikke gode parkeringsforhold, der er her på torvet. Jeg er selvstændig fodterapeut, og jeg har flere kunder, især ældre, der fortæller mig, at de har svært ved at finde en parkeringsplads. De er dårligt gående, når de kommer til mig, og det er uheldigt, at de ikke kan finde en parkeringsplads lige her i nærheden.

Ulla Poulsen er ikke sikker på, det holder kunder væk fra hendes klinik, men hun har dog tænkt over det:

– Jeg ved ikke, om det sådan holder kunder væk. Men det kan da godt være, nogle bliver trætte af det i længden. Når så kunderne spørger mig, hvor de kan parkere, bliver jeg nødt til at henvise til enten parkeringskælderen i centret eller parkeringspladserne ovre på den anden side af Hovedvejen, og det er ikke så godt.

 

Finn Ryberg

– Det er godt nok nogle elendige parkeringsforhold, der er her på torvet. Jeg er kommet her i mange år, og det meget tit svært at finde en parkeringsplads. Selv hvis man kommer om aftenen, kan det være svært. Der er mange, der bruger apoteket om aftenen, og der kan derfor også være fyldt på parkeringspladserne udenfor normal åbningstid.

Finn Ryberg har netop selv parkeret sin bil i en af p-båsene, men peger alligevel på, at det måske var en konkret ting, man kunne gøre noget ved:

– Man kunne jo starte med at tegne p-båsene op, så folk kunne se, hvor de må parkere, og hvor de ikke må. Det ville da være en start.

 

Ib Jørgensen

– Nu kommer jeg for det meste på cykel, men jeg kan godt se, der er meget svært at parkere. Der er mange biler og få parkeringsbåse. Det er ikke nemt at komme til at stille sin bil.

Ib Jørgensen havde indtil for et års tid siden selv bil, og dengang var det heller ikke let for ham at finde et sted at stille bilen, når han eksempelvis skulle ind og handle:

– Dengang jeg havde bil, var det heller ikke let. For det meste holdt jeg ikke på selve torvet med ned af gaden. Der er det lettere at finde en parkeringsplads.

1 kommentar om “Parkeringslotteriet på Glostrup Torv”

  1. Kristina Wexøe siger:

    Som beboer i området omkring Glostrup Torv ser jeg faktisk frem til at der bliver lanceret tiltag der kan stramme op på det parkerings anarki der hersker i området. Folk parkerer alle vegne uden hensyntagen til de der bor her. Ofte oplever min mand og jeg at vi enten ikke kan forlade vores grund med vores biler eller omvendt komme til at parkere på vores egen grund på grund af de der blot smider deres biler ude at orientere sig om de er til gene for ind og udkørsel. Flere gange om ugen er vi nødsaget til at kontakte politiet og få dem til at kontakte ejer af forskellige køretøjer der blokerer eller ligefrem parkerer på vores grund. Tidskrævende og irriterende for både os og politiet.
    Eneste bekymring mht parkeringskontrollen er hvor svært det bliver for os beboere og de gæster vi har, at parkere uden risiko for en bekostelig hilsen i forruden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top