fbpx
Overrasket Venstre-kvinde
BRØNDBY Mette Engelbrecht ville gerne have været borgmester i Brøndby ved dette valg, men det blev ikke til noget.

Hun er noget overrasket over resultatet.

– Det er et meget overraskende valg. Det er overraskende, at socialdemokratiet kan hive et fuldt flertal, når man tager de generelle landspolitiske strømninger i betragtning. Jeg har det ikke godt med, at vi kan se på et socialdemokrati, der har fuldt flertal, siger hun. Hun mener dog stadig, at hun kan udfylde en rolle i den nye kommunalbestyrelse.

– Vi gik til valg på at få retssikkerheden op, det vil vi fortsat arbejde for. Vi kommer til at være borgernes stemme i kommunalbestyrelsen. Vi vil følge alle sager til dørs, som vi bliver præsenteret for, siger hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top