fbpx
Nye sprogvejledere i Glostrup kommune
GLOSTRUP I dette efterår har 10 pædagoger i dagtilbud og SFO afsluttet en sprogvejlederuddannelse, der består af tre diplommoduler.

De 10 sprogvejledere indgår i kommunens sprogvejlederkorps og skal fremover fungere som sparringspartnere og inspiratorer for deres kolleger og ledere og til gavn for børns udvikling af sprog i både dagtilbud, SFO og de mindste klasser. Udvalgsformand for Børne- og Skoleudvalget Ina-Maria Nielsen lykønsker.

– Jeg glæder mig over, at vi har et hold af medarbejdere, der har et helt særligt ansvar for at hjælpe til med at opfylde de mål og ønsker, som kommunalbestyrelsen igennem de sidste mange år har arbejdet for; nemlig at give kommunens børn så gode kompetencer som muligt, så de kan klare sig godt i skolen, i det videre uddannelsesforløb og senere i familie- og arbejdslivet, siger Ina-Maria Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top