fbpx
Nu åbner borgerhus
VALLENSBÆK Fredag den 15. november kl. 14 slår Vallensbæk Kommune dørene op til det nye Fremtidens Borgerhus på Vallensbæk Stationstorv.

Åbningen starter kl. 14 med viser og sange fra den danske sangskat. Det er de lokale Berit og Asger Christensen fra Vallensbæk Nordmark, som vil stå for den del af underholdningen. Det sker på nederste sal, hvor man også kan få kaffe og en småkage.

Fra kl. 14-17 vil der blandt andet  være skattejagt for børn og voksne, mooncarbane i gården, ansigtsmaling (kl. 15-17) og vinterworkshops for børn (kl. 15-17). Det pynt, der bliver lavet, skal bruges til at dekorere huset. Endelig vil gæsterne kunne deltage i brætspil med mere som opvarmning til Nordisk Spilddag dagen efter.

Fremtidens Borgerhus bliver et nye mødested i Vallensbæk, hvor borgerne kan finde inspiration, deltage i og skabe aktiviteter, møde medborgere, og oveni finde borger- og biblioteksservice.

Den store fordel for borgerne er, at de kan finde mange ting på ét sted, og at der er udstrakt adgang til at bruge husets tilbud, også uden for de normale åbningstider.

Vallensbæk-borgerne vil kunne bestille et adgangskort og kunne bruge huset også om aftenen og i weekender, hvor personalet er gået hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top