fbpx
Natmaraton for de 14-18-årige i Glostrup Bio
GLOSTRUP Klokken er hen ad 5 – om natten. Den 8. november er for længst blevet til den 9. november, og det småregner.

En lille gruppe unge lister rundt i foyeren eller trækker frisk luft. De trænger til en pause fra den gyserfilm, der kører derinde lige nu.

Cirka 80 unge har valgt at tilbringe hele natten i biografen for at se film. Hele fire film i tæt rækkefølge fra kl. 23 fredag aften til kl. 6:30 lørdag morgen.

Filmene spænder vidt. Der lægges ud med en af de senere års bedste franske film, De Urørlige. Derefter følger en farce, en gyserfilm og til sidst en actionfilm baseret på det gamle eventyr om Hans og Grethe.

Mange har medbragt tæpper og dyner, og der bliver konsumeret litervis af cola. Da lyset bliver tændt efter næstsidste film, bliver der gnedet øjne, men efter et stykke hjemmebagt kage, er de fleste klar igen. Glostrup Filmklub for Børn og Unge står for arrangementet, herunder at der serveres lidt at spise i nogle af pauserne.

Der kommer flere og flere unge til filmmaraton, og eftersom der er sat en grænse på 100, var det tæt på udsolgt denne nat. Ansporet af den store interesse for natmaraton blandt de unge har Filmklubben planlagt et tilsvarende dagmaraton. 1. december vises der tre film mellem 11:00 og 17:30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top