fbpx
Lykketoft overrækker Demokratipris til vælger
HELE OMRÅDET Folketingets formand, Mogens Lykketoft, har sagt ja til at overrække den præmie på en kvart million kroner, som alle aktive vælgere i hele Danmark har mulighed for at vinde i forbindelse med kommunal- og regionsrådsvalget den 19. november 2013.

Den store og skattefrie præmie er sat på spil i en landsdækkende kampagne organiseret af Ugeavisen Esbjerg i et forsøg på at få flere til at stemme end ved kommunal- og regionsrådsvalgene i 2009. Dengang havde Esbjerg Kommune alene så mange sofavælgere, at de kunne fylde Parken i København. Og i Danmark som sådan var der næsten 1,5 millioner sofavælgere.

For at have en chance for at vinde de 250.000 kroner skal man besøge hjemmesiden stemogvind.dk og deltage i en særlig sms-konkurrence, inden valglokalerne lukker den 19. november. Og sørge for enten at få sat et kryds på stemmesedlerne den 19. november eller i det mindste stemme blankt, hvis ingen politikere eller partier har de budskaber holdninger eller løsninger, man efterlyser.

Blandt dem, der har sendt en sms og siden stemt, findes en vælger i hver region af Danmark. Og blandt disse fem vælgere findes den endelige vinder af den kvarte million. Præmien skal også forstås som en pris til de aktive vælgere, der er afgørende for ethvert demokrati.

 

På Borgen

Folketingets formand Mogens Lykketoft overrækker demokratiprisen ved et arrangement på Christiansborg i København onsdag den 4. december klokken 15.

De fem regionsvindere med ledsagere begynder dagen i København med en frokost i Snapstinget og en rundvisning på Christiansborg, inden en lodtrækning afgør hvem af dem, der kan  tage hjem med en kvart million kroner.

Ingen politikere eller partier er involveret i kampagnen. Alle bag kampagnen betragter den som en fælles mission til gavn for nærdemokratiet. Ingen har modtaget nogen betaling for noget. Heller ikke de cirka 150 ugeaviser, der har været platform for lanceringen. Se mere på stemogvind.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top