fbpx
LA’s kendt stiller op i Vallensbæk
KV13 Folkebladet har spurgt Liberale Alliances spidskandidat i Vallensbæk, Kenth G. Madsen, om en række forhold op til Kommunalvalget 2013. Se svarene her.

Hvad er din primære mærkesag?

– Grundskylden er er en alvor trussel for boligejernes økonomi. Vallensbæk er på linje med en række andre storkøbenhavnske kommuner maksimalt plaget af uigennemskuelige stigninger på ejendomsskatten. Liberal Alliance vil sætte en stopper for skatteplyndringen af borgerne.

En anden mærkesag er af en mere principiel karakter, er, at det er en uskik, når kommuner i jagten på sociale bedragere ansætter kontrolmedarbejdere med henblik på overvågning af borgerne ved mistanke. Samtidig opfordres borgerne på kommunens hjemmeside til at angive hinanden anonymt. Naturligvis er LA imod snyd med offentlige midler, men vi går ind for mere frihed og mindre formynderi. Som udgangspunkt må det være sådan, at kommunen er til for borgerne og ikke omvendt.

Hvorfor er du gået ind i politik?

– At beskæftige sig med politik på et halvprofessionelt plan er nyt for mig. Liberal Alliance opfordrede mig til at stille op til KV13. Partiet er velorganiseret og har store ambitioner såvel nationalt som lokalt. Den gode stemning blandt deltagerne ved landsmøder o.a.  gav mig lysten til at være med, og jeg vil gerne give mit bidrag til at få trumfet nogle liberale værdier igennem hele vejen rundt.

Blå Bog

Kenth G. Madsen er 50 år, single, har to voksne børn, en dreng og en pige på 26 og 22 år. Fungerer som freelancejournalist og har en ejerbolig i Vejlegårdsparken. Fritiden bliver brugt til løbetræning, golf og kajak.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top