fbpx
Lars Løkke Rasmussen på besøg
GLOSTRUP Venstres leder og borgmesteren i Glostrup besøgte Frandsen El i Glostrup i mandags, hvor han fik et indblik i nogle af de udfordringer, der er i erhvervslivet lige nu.

Lars Løkke Rasmussen og borgmester John Engelhardt, begge fra Venstre, besøgte i mandags en af de fremgangsrige virksomheder i Glostrup.

Frandsen El er kommet godt igennem krisen og har hyret mange nye medarbejdere. De fik mulighed for at fortælle Venstres formand og borgmesteren om nogle af de udfordringer, som de står med lige nu.

De to store konkurser med Pihl & søn og Sjælsø har for eksempel gjort det svært at forsikre sig mod at miste penge, hvis en entreprenør går konkurs.

Lars Løkke Rasmussen spurgte også til virksomhedens brug af lærlinge. Efter besøget spurgte Folkebladet den tidligere statsminister, hvad det betyder for Venstre at kunne erobre borgmesterposter i kommuner, der traditionelt har været socialdemokratiske.

– Det betyder meget for Venstre at stå stærkt så mange steder som muligt. Det, at bryde igennem, som John gjorde sidst, i en kommune som traditionelt ikke har været en Venstre kommune, det betyder meget. Vi ønsker at være danskernes parti. Derfor er det også vigtigt for os at være bredt tilstede i alle kommuner, uanset hvilken profil kommunen har, sagde Lars Løkke Rasmussen til Folkebladet og gav dermed borgmester Engelhardt et skulderklap dagen før valget.

Frandsen EL med cirka 75 medarbejdere hører til i gruppen af mellemstore virksomheder, der har haft det svært i de seneste år, men som trods alt er kommet igennem krisen ved dygtighed, siger John Engelhardt.

– Det ervigtigt for byen, at denne type virksomheder har det godt, siger Engelhardt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top