fbpx
Lars Høimark og De Konservative i Glostrup
Læs her, hvad De Konservative i Glostrup står for.

1)      Hvordan skiller dit parti sig ud helt fundamentalt og ideologisk fra de andre partier? Forklar det i menneskesprog og forsøgt at kom så tæt på den ideologiske kerne som muligt.

Konservative mener grundlæggende, at samfundet har en pligt til at drage omsorg for de svageste.

Konservative ser det som mål at bevare særlige fælles værdier som historie, kultur, tradition, familie, netværk, ære og som er værdier, der eksisterer forud for det enkelte menneske..

Konservative vægter samfundets behov for stabilitet og sammenhængskraft over den enkeltes frie muligheder.

Konservative tager afstand fra det teoretiske samfund og er imødekommende overfor udvikling baseret på det, erfaringen kan lære os.

 

2)      Hvis man stemmer på dit parti og på dig som spidskandidat, hvad kan man så forvente af forandringer helt konkret i sin dagligdag? Ingen tomme ord 😉 Forklar konkret.

En stemme på mig vil betyde en bred og folkelig politisk debat med inddragelse af flest mulige borgere fra kommunen i form af borgermøder, brugerundersøgelser, borgerinddragelse og høringer.

 

3)      Vælg én mærkesag og forklar konkret, hvordan du og dit parti vil realisere denne i næste periode, og hvorfor denne mærkesag er vigtig for dig og dit parti at få gennemført.

Mærkesag: En god erhvervspolitik er ligeledes den bedste beskæftigelsespolitik.

 

I slutningen af 2009 blev der udarbejdet en meget flot erhvervspolitik i Glostrup med titlen ”Viden i Fokus” i samarbejde med og en med en masse input fra erhvervslivet.

 

Desværre oplever vi i Konservative, at vi i Glostrup kommune ikke har fulgt godt nok op på forholdende og tiltagene politisk ift. erhvervslivet siden politikkens vedtagelse i 2009.

 

Konservative i Glostrup står for en aktiv og reel udmøntning af politikken med konkrete handlings- og aktivitetsplaner af kommunens erhvervspolitik, som bygger på inddragelse af erhvervslivet, erhvervsfremme og innovation, tiltrække og fastholde medarbejdere, trivsel og sundhed, erhvervsservice, dialog og samarbejde, tidssvarende erhvervsområder og optimal infrastruktur

 

 

 

1 kommentar om “Lars Høimark og De Konservative i Glostrup”

 1. Pia Hagbarth Dahlin siger:

  “SUTTERNE”

  Lars Højmark udtaler i Folkebladet 6/11-2013 “Også sutten på bodegaen skal høres” og “jeg vil gerne samle”.
  Jeg og andre der kommer på byens beværtninger vil gerne frabedes denne nedværdigende udtalelse.
  Jeg tror næppe sådan en udtalelse samler – tværtimod.

  Venlig hilsen

  Pia Hagbarth Dahlin
  Medlem af Kommunalbestyrelsen for Dansk Folkeparti

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top