fbpx
Konservative i Glostrup
DEBAT Af Lars Høimark

Meget skuffet, men hvis man ikke er parat til det ultimative, skal man ikke gå ind i politik!

Jeg har været super glad for, at jeg for fire år siden blev betroet til at indgå i det politiske arbejde i kommunen.

Jeg oplever, at jeg har knoklet for at skabe forudsætninger for en bedre by for alle, det ville jeg aldrig have været foruden. Det varmer rigtig meget, at se min placering som nummer ni i forhold til personlige stemmer. Jeg må se frem og forsøge at reparere noget af det forsømte. Har brug for at passe på mig selv.

Jeg vil nu bruge kræfter på mit bestyrelsesarbejde i Kræftens Bekæmpelse og være tilknyttet et par andre frivillige foreninger, og så skal jeg løbe den maraton.

I starten af 2014 starter så genopbygningen af det Konservative frem mod valget i 2017. Jeg er slet ikke færdig i politik, og har stadig masser af ambitioner på borgernes vegne. Jeg kan bekymre mig i forhold til, at fremtiden bliver præget af blokpolitik, samt at den kommende borgmester ikke bliver hele byens borgmester.

Tak til alle politiske kollegaer, ansatte i kommunen og til alle borgerne, der har støttet op omkring mit arbejde for kommunen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top