fbpx
Konservative fastholder suverænt flertal
VALLENSBÆK - Jeg er meget glad. Det er det resultat, jeg havde håbet på. Vi fastholder vores otte mandater.

Sådan lyder den første kommentar fra Henrik Rasmussen, borgmester i Vallensbæk, da Folkebladet ringer omkring kl. 22 tirsdag aften, da valgresultatet foreligger.

Alle mandater fastholdes af Henrik Rasmussen, der dog går seks procentpoint tilbage, men stadig har scoret 4313 stemmer på Den Lille Grønne Ø i Det Røde Hav, som forgængeren Poul Hansen, tidligere borgmester i byen, der overgav magten til svigersønnen Kurt Hockerup. Han døde dog tragisk af helbredsmæssige årsager for cirka 3½ år siden, hvorefter Henrik Rasmussen ”arvede” borgmesterkæden.

Men nu har Rasmussen altså selv klaret skærene.

– Det tager jeg som et kardout. Vi har arbejdet rigtigt, rigtig hårdt de sidste fire år. Det er dejligt at vide, at der er tillid til den linje, man fører. Vi er en vækstkommune, og vi prøver hele tiden at være et skridt foran.

Rasmussen har dog fået kritik for sin ledelsesstil.

– Man skal altid lære og lytte til folk, og det vil jeg hele tiden bestræbe mig på.  Dette flertal giver mig en forpligtelse til at vise samarbejdsevne.

Dansk Folkeparti er det eneste parti, der får ændret sit mandattal med plus én, så Kenneth Kristensen Berth nu får selskab af en ekstra partifælle i Kommunalbestyrelsen.

– På den ene side er jeg positivt overrasket, men på den anden side er jeg skuffet over, at konservative får så mange stemmer. Nu kan de konservative blive ved med at gøre, som de vil. Det er nok min kone, der kommer med nu. Vi kan finde ud af det hjemme, så vi kan også finde ud af det i Kommunalbestyrelsen.

Der er konstituerende møde den 2. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top