fbpx
Knæk cancer med Klub Granskoven
GLOSTRUP Medlemmerne i Fritidsklubben Granskoven har i uge 43 samlet penge ind til Knæk Cancer.

Ved at sælge mad og kager, samt samle flasker og andre aktiviteter har børnene kunne donere 4.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse.

En hel uge med fokus på oplysning og indsamling til kampen mod kræft, har inspireret medlemmerne i Klub Granskoven til at starte deres egen indsamling. Målet har været, at samle penge ind så klubben kunne bidrage når landsindsamlingen kulminerede i det store tv-show ’Knæk Cancer Live!’ på TV2 lørdag den 26. oktober.

 

Stor succes første dag

I første omgang var det et meget beskedent mål om at kunne give 500 kr. ved at samle tomme flasker og sælge lidt kage – men allerede mandag var der doneret næsten 700 kroner til den gode sag, så målet blev i stedet for at nå 5.000 kroner inden lørdag.

For at komme så langt, begyndte børnene i klubben at arbejde på nye ideer og samtidig få lokket endnu flere af deres kammerater med på ideen. En af de mest populære og succesrige aktiviteter har været at lave mad og kager, som klubbens medlemmer har solgt til hinanden – og ikke mindst områdets beboere.

– Vi har haft medlemmer, der har besøgt ældrecenteret med kage og samlet penge ind derovre, mens andre har været hjemme og lokket deres forældre til at give dem tomme flasker, hvor panten er kommet med i Klubbens bidrag, siger Pia Vingaard, leder af Klub Granskoven.

Da Klub Granskovens lukkede fredag, var bidraget til Knæk Cancer 4.000 kroner takket være en helt utrolig indsats fra klubbens medlemmer – der i løbet af ugen har fundet sammen på kryds og tværs, og både lært hinanden bedre at kende og samtidig udvekslet deres egne historier om kræft. For mange har det været en utrolig god oplevelse, at kunne tale åbent om ting, de ellers normalt ikke har lyst til at dele med andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top