fbpx
Juletoner i Glostrup Bio
GLOSTRUP Der er dømt kraftig julecocktail af Søren Banjomus, blankpolerede horn, gløgg og godteposer, når Glostrup Byorkester på lørdag den 30. november kl. 15 blænder op for den årligt tilbagevendende julekoncert i Glostrup Bio.

Orkestrets dirigent Bjarne Holm har endnu engang sammensat et program af glade og hyggelige julemelodier samt anden god musik. Det afvekslende program bindes sammen af Byorkestrets sangsolist, Lisbeth Sørensen, og der er ingen tvivl om, at de glostrupborgere, der finder vej til biografen, vil få en hyggelig eftermiddag i selskab med det nissehueklædte orkester.

Dørene åbnes allerede kl. 14, hvor Byorkestrets kvintet vil underholde i foyeren.

Koncertgæsterne vil blive budt på en kop julegløgg og til børnene er der en gratis godtepose – begge dele sponsoreret af Folkebladet – og der er gratis adgang til Byorkestrets julekoncert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top