fbpx
John Engelhardt og Venstre i Glostrup
Læs her, hvad John Engelhardt og Venstre i Glostrup står for politisk

Et liberalt parti tager udgangspunkt i det enkelte menneske, modsat socialister, der tager udgangspunkt i staten. Når venstre f.eks. ønsker at nedsætte skatten og lade borgerne selv bestemme over en større del af deres indtægter er det udtryk for at vi giver borgerne mere indflydelse på deres eget liv frem for at lade nogle politikere bestemme det hele. Det betyder jo ikke, at vi skal afskaffe velfærdssamfundet, blot finde en bedre balance. Liberalisme står også for personlig frihed, der principielt kun begrænses af andre menneskers ret til at have deres personlige frihed. Fritvalgsordninger inden for hjemmehjælp eller lægehjælp og hospitaler, som Venstre har opfundet, er gode eksempler på liberale holdninger.

 

En stemme på mig er en stemme på at drive Glostrup Kommune effektivt. Kun ved at bruge pengene fornuftigt kan vi få råd til bedre normeringer i daginstitutioner, større faglighed i folkeskolen, en erhvervspolitik, der giver flere lokale jobs til vores unge og renovering af ældrecentre, så rammerne bliver mere tidssvarende. Helt konkret betyder det at dit barn i daginstitutioner vil have flere voksne omkring sig, at dine børn kan afslutte folkeskolen med bedre karakterer, at der kommer flere lokale jobmuligheder for unge arbejdsløse og at en del af vore ældre borgere får en bedre bolig med gratis internet. Vi har allerede vist vejen de sidste 4 år, hvor Glostrup Kommune er kommet sikkert og trygt igennem krisen.

 

En folkeskole, hvor alle elever bliver dygtigere og gøres klar til en ungdomsuddannelse, er et utroligt vigtigt mål for mig. Vi taber alt for mange unge på gulvet allerede inden de er kommet i gang med at videreuddanne sig. Vi vil gøre det ved at implementere de mange tiltag, som allerede er vedtaget, fokus på ledelse i folkeskolen og skabelse af større engagement hos lærerne, der er nøglen til at løfte det faglige niveau. Det siger sig selv, at både for den enkelte og for samfundet er det vigtigt at vores børn og unge er så dygtige, at de kan føre fores velfærdssamfund videre. Den globale konkurrence bliver jo ikke mindre i de kommende år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top