fbpx
Jeg klapper i mine hænder
KV13 Jeg håber inderligt andre i Brøndby klapper med.

Af Charlotte Friis, Brøndby

For første gang nogensinde til et kommunalvalg har jeg læst og hørt på en politiker, der vil udvikle kommunen. Mette Engelbrecht (V) og hendes gruppe har slået stort brød op i deres kampagne og det kræver mod.

Jeg ser det som en kæmpe mulighed for Brøndbys borgere for at få en borgmester ved roret der har store armbevægelser!

Jeg har altid været frustreret over at lokalpolitikere, på tværs af partier, ikke har forstået deres grundlæggende opgave; at udvikle deres by. Landspolitikerne sætter rammerne, men ingen lokalpolitikere har forstået, at der ikke bare kommer en landspolitiker rendende med en ambition for et nyt havneprojekt, en bedre borgerservice, en model for hvordan man tiltrækker flere virksomheder til kommunen, hvordan støj reduceres. Det er det lokalpolitikeren skal gøre – og det er det lokalpolitikerne aldrig rigtig har forstået.

Enhver lokalpolitiker har en personlig agenda. De vil i kommunalbestyrelsen. Mange vil også have en udvalgspost. Få har ambitioner på borgernes vegne. Med over halvdelen af byens borgere på overførselsindkomst og målt som nr. 3 på listen over udkantskommuner i Danmark, kan Ib Terp (S) og hans parti ikke med troværdighed påstå at de gør deres bedste.

Jeg vil have en borgmester, der gider at lægge en indsats i det for borgernes skyld. Partifarven er grundlæggende ligegyldig for mig. Der skal ikke være tvivl om, at det jeg ser fra Ib Terp (S) & Co. er slattent venstrehåndsarbejde, der minder om kommunens triste tilstand. Det er et godt tegn for mig på, hvor meget de også vil brænde for det efter valget. Modsat ser jeg stor iver og visioner fra Venstre, specielt Mette Engelbrecht, som jeg aldrig har set en lokalpolitiker lægge for dagen. Det giver mig en forvisning om at hun vil det mere på borgernes vegne end de andre.

Skynd dig ned at stemme den 19. november. Der er pludselig kommet et værdigt alternativ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top