fbpx
Indsamling
BRØNDBY Aflever tøj til Syrien i Brøndby Strand, af Martin van Dijk

På søndag vil det være muligt at donere tøj til de hårdt ramte borgere i Syrien. Det er foreningen TakeMyHand, som er en uafhængig og upolitisk velgørenhedsforening, der samler tøj ind ved kulturhuset Brønden i Brøndby Strand i perioden 12.00-15.00

 

-Vi yder nødhjælp både globalt og nationalt, når katastrofer og konflikter rammer verdens borgere. Vi arbejder efter egen dagsorden og i samarbejde med andre nødhjælpsorganisationer.

Foreningen er bestående af unge studerende med forskellige baggrunde med samme formål nemlig at yde nødhjælp globalt og nationalt ,hvor konflikter rammer.

Vi har til dette arrangement valgt at hjælpe Syrien i samarbejde med foreningen VIOMIS i form af tøjindsamling.

Syrerne har levet under svære forhold de sidste mange år, og når den hårde kulde rammer Syrien, vil den koste menneskeliv, hvis vi ikke gøre et ihærdigt forsøg på at indsamle tøj, medicin og telte, siger Kanishka Sina, der er frivillig i foreningen.

 

 

12 baser

Ved hjælp af de frivillige i foreningen, bliver der skabt 12 baser i 12 forskellige byer i region Hovedstaden og -Sjælland, primært på Vestegnen.

De næste tre søndage vil der fra kl. 12.00-15:00 være baser  i fire byer per omgang, hvor man kan komme og aflevere sit tøj. Der vil samtidig være mulighed for en kop kaffe og et stykke kage samt muligheder for at få en snak med de frivillige fra TakeMyHand omkring dem og deres projekter.

 

Foreningen VIOMIS vil efterfølgende stå for udleveringen af tøjet til Syrien, og det vil efterfølgende bliver dokumenteret i form af billeder på TakeMyHand’s Facebook side .

 

1 kommentar om “Indsamling”

  1. mohammad hasib siger:

    Its a great initiative by the students.I wish I could be there and be a member of this organization.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top