fbpx
Hvorfor vedrører regionsrådet dig?
Af Philip Nordstrøm, lærer, radikal regionrådskandidat, Region Hovedstaden

Svaret er, at vi det handler om din og min sundhed, hvor jeg ønsker en effektiv sundhedsbetjening tæt på borgerne. Men det handler også om, at vi alle har et ansvar for at hjælpe udsatte borgere. Fredag d.1.11 delte jeg hjerter ud foran Egholmskolen i Vallensbæk, og jeg har været forbi skoler i Brøndby og Glostrup. Hjertet er symbol på, at jeg kæmper for mennesker med ondt i sjælen. Det er mit hjerteblod. Som lokalformand for Ungdommens Røde Kors og rådgiver på Livslinien, er borgernes sundhed og trivsel centralt for mig.

Der er behov for undervisning på skolerne omkring at være psykisk sårbar, og hvordan man som venner kan støtte i en svær tid.

Samarbejde mellem kommunen, regionen, læger, psykologer og frivillige organisationer er afgørende for, at den tidlige indsats overfor mentale helbredsproblemer lykkes. Derudover vil jeg arbejde for, at støtten til pårørende til psykisksyge opprioriteres.

Jeg kæmper desuden for tilbud om mentorordninger til de studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. Der er mange, der lider af stress, ensomhed og nogle er fx ramt af depression. Der er lang ventetid på Studenterrådgivningen, så vi må handle nu. Desuden er der mange ressourcestærke borgere, som risikerer at blive fastholdt i ledighed på grund af psykisk sygdom. Det er vores ansvar at række dem hånden. Samarbejde mellem kommunen, regionen, læger, psykologer og frivillige organisationer er afgørende for, at den tidlige indsats overfor mentale helbredsproblemer lykkes. Derudover vil jeg arbejde for, at støtten til pårørende til psykisksyge opprioriteres, og at bæltefikseringer bliver reduceret. Jeg kan ikke gøre det uden din hjælp.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top