fbpx
Hvad er en god weekend for dig?
GLOSTRUP Få ting i verden er bedre end at komme hjem efter en lang arbejdsuge, smække benene op og med en bajer i hånden sætte X-Factor på flimmerkassen. Eller hvad? Folkebladet har spurgte tre borgere om deres svar på en god weekend.

Af Troels Kølln

 

Karin Lindberg, 79, pensioneret afdelingsleder, bor ved Stubben

– Det er en god weekend, når vi er alene hjemme, min mand og jeg, og vi kan køre ned i centeret for at spise flæskesteg. Mmm! De har de mest sprøde svær og en rigtig god sovs – og så er der så meget, at vi kan tage resten med hjem. Vi kommer mest i centeret, fordi vi ikke kan køre så langt, men det gør ikke noget. Når vi så kommer hjem, tager vi os en middagslur, og bagefter er der kaffe og kage, og så sætter vi os foran fjernsynet. Eller med Folkebladet! Den er vi glade for. Ja, vi hygger os rigtig, på den gode gammeldags måde.

 

Isabell Vigsø, 23, enæringsassistent, Søndervangen og Angelina Vigsø, 7, skoleelev.

– En god weekend er at tage ud, børn og voksne sammen. Vi tager tit i skoven, spiller bold, leger dåseskjul eller cykler lange ture langs volden. Vi bruger legepladsen ved Søndervangsskolen rigtig meget i weekenden, den er supergod. Og så er vi gode til at ringe til vores venner og familie, så vi er flere, der kan være sammen. Det er vigtigt for os at være sociale. Og så er der selvfølgelig også fredagsguf og film foran fjernsynet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top