fbpx
Høj tryghed i Vallensbæk Kommune
VALLENSBÆK En tryghedsmåling i Vallensbæk Kommune viser, at borgerne er overvejende trygge.

Målingen er en del af et større samarbejde med Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden.

Langt de fleste borgere i Vallensbæk Kommune føler sig trygge. Det er hovedkonklusionen i en ny tryghedsmåling udarbejdet af Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden.

– Det er vigtigt for hele kommunalbestyrelsen, at vi værner om trygheden i Vallensbæk Kommune. Derfor er vi gået med i projektet for at få bedre viden om, hvor vi kan sætte ind og sikre os, at Vallensbæk fortsat er et godt sted at bo og færdes i, siger borgmester Henrik Rasmussen.

Målingen er foretaget blandt 718 borgere i Vallensbæk Kommune i perioden marts-april 2013, hvor borgerne har svaret på en række spørgsmål om tryghed og utryghed. Resultatet viser, at omkring 90 procent er trygge.

– Undersøgelsen viser, at folk føler sig meget trygge i deres nabolag, som de kender – særligt i dagtimerne. Området omkring stationen opleves mindre trygt – særligt efter mørkets frembrud – og sådan er det i alle kommunerne, der har været med i undersøgelsen”, fortæller Vallensbæk Kommunes SSP-konsulent, Mark Stahlfest.

Undersøgelsen viser også, at knallertkørsel og indbrud skaber utryghed. Derfor vil politiet i den kommende tid tage kontakt til grundejerforeninger og forslå ordninger som eksempelvis nabohjælp, som man ved virker, Det peger vicepolitikommissær Ulrik Hove fra Vestegnens Politi på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top