fbpx
Henrik Rasmussen stiller op til genvalg
VALLENSBÆK Folkebladet har spurgt den siddende borgmester Henrik Rasmussen om en række forhold op til Kommunalvalget 2013. Læs hans svar her.

Hvad er din primære mærkesag, og hvorfor er lige netop dette vigtigt lokalt?

– En veldrevet kommune med en god robust økonomi, hvor der er plads til udvikling.

Ifølge befolkningsprognosen bliver vi flere unge, flere ældre og færre i den arbejdsdygtige alder. Vi skal skabe rammerne for, at vi kan lære af hinanden og udnytte hinandens potentialer på tværs af generationerne. Vi har netop besluttet at bygge et bibliotek på Pilehaveskolen, hvor børn og ældre kan møde hinanden. Det er et spændende projekt, men vi kan blive endnu bedre. Hvorfor skal vores skoler kun være for børn, når f.eks. aktive seniorer efterspørger lokaler til fritidsaktiviteter? Hvorfor skal vores ældre kæmpe med it og digitalisering, når vores unge er så dygtige? Vallensbæk skal være kendt for at tænke i oplevelser og sociale relationer på tværs af generationer, hvor vi udnytter hinandens ressourcer og holder hinanden til ilden.

 

Ind i politik

Hvorfor er du personligt gået ind i politik?

– Jeg er i politik, fordi jeg tror på demokrati. Hvis man vil forandre, må man også selv gøre en indsats. Har politisk prøvet lidt af hvert, blandt andet siddet i folketinget. Men Vallensbæk kommer først. Jeg lægger alle mine kræfter i denne kommune, hvor jeg kan se så mange muligheder, og møder så mange fantastiske mennesker der har lyst til at hjælpe andre og gøre en ekstra indsats for lokalsamfundet. Det er meget motiverende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top