fbpx
Glostrup Skole Nordvang cykler sig til sejr
GLOSTRUP Eleverne fra Glostrup Skole, Nordvang gjorde rent bord ved at sætte sig på både 1., 2. og 3. pladsen i Dansk Cyklistforbunds konkurrence ”Alle Børn Cykler”.

Glostrups borgmester John Engelhardt var tidligt på færde for at kunne fejre skolebørnene og overrække præmierne. Her er borgmesterens rosende ord til børnene: – God morgen. Dejligt at se, at I er så friske allerede fra morgenstunden. Men det er nok også fordi, I er så gode til at cykle til skole. Der er nemlig nogle forskere, der har fundet ud af, at I bliver både friskere og kvikkere i hovedet, når I cykler til skole.

Så det skal I endelig holde fast i, også selv om vejret bliver lidt koldere, og det er blevet lygtetid. Man kan sagtens stadig cykle. Her på Nordvang er I børn åbenbart eventyrligt gode til at bruge jeres cykler. I har nemlig gjort rent bord i Dansk Cyklistforbunds konkurrence ”Alle Børn Cykler”. I har simpelthen vundet både 1., 2. og 3. præmien i Glostrup – det er imponerende! Inden jeg røber, hvem der har vundet, vil jeg også lige sige tak til jer lærere og skoleledelsen, fordi I har valgt at prioritere konkurrencen. Og nu til præmieoverrækkelsen, lød det fra borgmester John Engelhardt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top