fbpx
FDF i Brøndbyvester fejrer 50-års jubilæum
BRØNDBY I august var det 50 år siden, at FDF i Brøndbyvester blev stiftet, og stiftelsen har bragt oplevelser for mere end 1.000 børn og unge i Brøndbyvester gennem årene.

Brøndbyvester Kreds opstod som en ”udflytning” fra Glostrup FDF, da en stadig større del af Glostrup-kredsens medlemmer boede i Brøndbyvester, hvor der i 1960’erne vrimlede med børn.

Med tiden blev der mindre børn i målgruppen, men alligevel er det lykkedes at fastholde en fast kerne af børn og unge i kredsen.

I dag er der mange tilbud til børn på fritidsfronten, og der er mere almindeligt, at man zapper fra sted til sted. Det har gennem de sidste år givet en stor udskiftning, men hvad der er rigtig skidt for kredsen er, at der ikke er kommet nye børn til de sidste år.

Der er brug for mindre børn til at starte op, og Brøndbyvester Kreds har faciliteter, ledere og ikke mindst lyst til at byde dem velkommen.

FDF (Frivilligt Drenge- og Pige Forbund) er en gammel organisation, som møder børn og unge med et kristent livs- og menneskesyn, der viser, at mennesker er skabt til fællesskab og er ligeværdige uanset race og social status.

I Brøndbyvester er der møde hver onsdag og der er kredsweekender to gange om året og sommerlejr. Hver 5. år er der Landslejr, og der deltager Brøndbyvester FDF selvfølgelig også. Det lykkedes kredsen på forrige landslejr at vinde Forbundets første piltemesterskab for 9-12 årige.

FDF Brøndbyvester har mødelokaler på Hermosagård, som er en meget gammel bondegård, der ligger i det gamle Brøndbyvester.

Den 15. juni blev FDF Brøndbyvester tildelt en ny fane af Danmarkssamfundet, og den vil blive indviet i forbindelse med festligholdelsen af 50 års jubilæet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top