fbpx
Erdal stiller op igen
VALLENSBÆK Folkebladet har spurgt SF’s spidskandidat i Vallensbæk, Erdal Colak, om en række forhold op til Kommunalvalget 2013. Se svarene her.

Hvad er din primære mærkesag, og hvorfor er lige netop dette vigtigt lokalt?

– Glade børn. Vi ønsker et bredt og mangfoldigt udbud af børnehaver af forskellige størrelser og med forskellige værdigrundlag og profiler, så forældre har mulighed for at vælge en institution, der passer til netop deres børn.

Og børneparate skoler. Børn og unge skal have gode opvækst- og udviklingsvilkår. De kommunale tilbud skal danne sammenhæng og helhed i børnenes liv fra dagpleje, vuggestue over børnehave, SFO og skole og til ungdomsuddannelserne.

Også aktive ældre. I Vallensbæk er der mange aktive og handlekraftige borgere, der bidrager med mange initiativer i vor kommune. SF ønsker at understøtte disse initiativer, så ældre medborgere er aktive medborgere. Ældre, der får behov for hjælp, omsorg og pleje, skal kunne regne med en værdig og anstændig omsorg.

Hvorfor er du gået ind i politik?

– Jeg har valgt at gå ind i politik og stille op som kandidat for SF for at være rollemodel for indbyggere med anden etnisk baggrund end dansk og samtidig være talerør for deres problemer og ønsker. Desuden synes jeg at politik er interessant, og der skal være en repræsentant fra alle partier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top