fbpx
Døgnrapporten
POLITI Knallertkørende tasketyv efterlyses i Brøndby Fredag den 22. november kl. 22.30 fik en 47-årig kvinde stjålet sin taske på Roskildevej. Hun cyklede ad cykelstien, da en ung mand på knallert kom kørende forbi og stjal hendes taske op fra cykelkurven. Han kom kørende fra Tårnvej, ud på Roskildevej og fortsatte i vestlig retning. Han beskrives […]

Knallertkørende tasketyv efterlyses i Brøndby

Fredag den 22. november kl. 22.30 fik en 47-årig kvinde stjålet sin taske på Roskildevej. Hun cyklede ad cykelstien, da en ung mand på knallert kom kørende forbi og stjal hendes taske op fra cykelkurven. Han kom kørende fra Tårnvej, ud på Roskildevej og fortsatte i vestlig retning. Han beskrives som:

Mand, 15-30 år, 170-185 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en mørk kort jakke, lysegrå joggingbukser og en mørk hjelm. Han kørte på en slidt scooter, hvor baglygten ikke virkede.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Tasketyveri ved Albertslund station

Lørdag den 23. november kl. 1:35 fik en 18-årig kvinde stjålet sine to tasker ved Albertslund station. Politiet kørte til stedet. To 15-25-årige udenlandske mænd havde tilbudt hende at hjælpe med at bære taskerne, da de pludselig var stukket af med dem. De løb fra stationen i nordlig retning.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse kan ske i dagtimerne på hverdage til Politikommissær Ulrik Hove på telefon 7258 7524, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Voldsepisode i Glostrup svømmehal

Søndag den 24. november kl. 11.35 blev en 70-årig mand udsat for vold i mændenes omklædningsrum i Glostrup svømmehal. Den 70-årige bad voldsmanden overholde nogle basale regler på stedet – denne blev dog så sur, at han slog den 70-årige tre gange på overkroppen. Han forsvandt kort efter fra svømmehallen og beskrives som:

Mand, mellemøstlig af udseende, ca. 40 år, ca. 175 cm høj og kraftig af bygning. Han var kraftigt behåret på brystet og iført mørke badeshorts.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top