fbpx
Døgnrapporten
HELE OMRÅDET Døgnrapporten fra uge 45

Bil brækkede ankel

GLOSTRUP. Lørdag den 9. november kl. 10:35 indgik anmeldelse om færdselsuheld på Hovedvejen, med en lettere tilskadekommen fodgænger. Politi og ambulance kørte til stedet. Der var to parter involveret – en bil svingede til højre, da den ramte fodgængeren som brækkede sin ene ankel. Føreren af bilen blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven og erkendte.

Knallertbrand

BRØNDBY. Søndag den 10. november kl. 01:43 indgik anmeldelse om ild i knallert i Kisumparken. Politi og brandvæsen kørte til stedet, og branden blev hurtigt slukket. Der skete udelukkende skade på knallerten som udbrændte. Branden formodes påsat og Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top