fbpx
DF’s Ørhem rister bio – men dropper debat
GLOSTRUP Dansk Folkeparti gik i offensiven op til Glostrup Bios stormøde om en mulig udbygning. Et stormøde, partiet ikke mødte op til.

Dansk Folkepartis Flemming Ørhem giver Glostrup Bio tørt på, efter Folkebladet kunne fortælle, at Sofarække gerne vil udbygge biografen for 16 millioner kroner. Kritikken kom dagen før det annoncerede stormøde, hvor planerne skulle fremlægges for interesserede borgere og politikerne. Et møde, som Dansk Folkeparti meldte afbud til på dagen ifølge biografens oplysninger.

Formand for Sofarækken Arne Christensen og aktivt medlem Henning Richardt Jensen anklages dog alligevel af Ørhem for at have en for stor SF-kasket på.

– De 16 millioner kroner er formentlig rent gætværk – det kan i virkelighedens verden nemt løbe op i både 30 og 40 millioner kroner – som de formentlig heller ikke har, siger Flemming Ørhem.

Dansk Folkeparti spørger, hvad det er Arne Christensen og Henning Richardt Jensen vil, og om de har ”gjort deres hjemmearbejde godt nok”.  Konkurrencen fra andre lignende steder og kulturudbud til blandt andet unge er stor.

– Glostrup Bio er allerede på forhånd udkonkurreret.

Ørhem rejser tvivl om, hvorvidt gruppen af frivillige kan løfte den arbejdsbyrde, de nye rammer også vil skabe.

– Jeg må desværre skuffe Flemming Ørhem, der mener, vi er nogle personer, der er ved at tage livet af Glostrup Bio, siger Henning Jensen.

– Alle i Sofarækken brænder for biografen, og ingen vil starte noget, vi ikke kan stå inde for, og som vil bringe Glostrup Bio i fare for at lukke.

Henning Jensen mener ikke, at det er en hemmelighed, at han er SF’er.

– Men når jeg deltager i Sofarækken, så er jeg ikke mere SF’er end andre aktive er konservative, socialdemokrater eller fra Dansk Folkeparti. Jeg må også skuffe Flemming med, at Sofarækken har mange aktive og en bestyrelse, der ikke lader sig køre rundt med. Og heldigvis for det. Jeg kan med sikkerhed sige, at der er opbakning til forslaget fra de aktive.

Heller ikke Glostruplisten og Samfundspartiet var positivt stemt over for at bruge 16 millioner kroner på den plan, der var forelagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top