fbpx
DF: Vi har ingen faste aftaler lavet
GLOSTRUP - Isoleret set er det godt, at vi er gået fra tre til fire mandater, siger gruppeformand for DF, Flemming Ørhem i Glostrup om valgresultatet.

– Jeg tror, at landsresultatet selvfølgelig smitter af på os. Det er også et rygklap til os i Glostrup, fordi vi har opført os pænt og sobert og deltaget på den rigtige måde. Vi sagde for eksempel nej, da der skulle ændres på Vej & Park. Vi lagde os på en mellemløsning, hvor vi beholdte vores dygtige medarbejdere.

Har du styr på dine partifæller i Kommunalbestyrelsen forud for forhandlingerne?

– Jeg tror ikke, at der er nogen, der går nogen steder.  Vi har  dog ikke nogen fast aftale med Venstre, men det er nok den retning, vi kigger i. Vi taler først med Venstre, siger Ørhem, før han går i gang med nattens forhandlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top