fbpx
Det var ikke nemt at være musiker i Glostrup
ZONE 43 Jeppe Almskou er ikke langt fra at blive en af Glostrups første stjerner. Den dygtige musiker har længe spillet live, og bevæget sig i periferien af den kendte musik verden. Nu kan Jeppe Almskou og hans band, være tæt på deres gennembrud, med singlen ”Wide Awake”. Her fortæller han om vejen hertil.

– Jeg har i mange år spillet og levet min musik. Daglige sangøvelser, en masse sang i badet, på gaden og ikke mindst sammen med alle mine musiske bekendtskaber, fortæller Jeppe Almskou. Hans interesse for musik startede allerede i folkeskolen, hvor han blev en del af en gruppe, som nogle af hans nærmeste venner havde startet.

– De første numre var covers af alt fra Kim Larsen, til 3 Doors Down, men essentielt var at vi alle nød musikken, fortæller Jeppe om de første skridt som musiker.

 

Ej en leg som musiker

Første optræden for Jeppe var til en forældrefest på skolen, hvor alle elever havde de gamle med.

– Nervøsiteten var stor og som min mor ofte nævner, har jeg aldrig set så syg ud som jeg gjorde den aften inden første tone blev spillet., siger Jeppe, og fortsætter.

– Succes var det og jeg fik blod på tanden. Jeg har altid følt mig heldig. Jeg har altid spillet sammen med dygtige musikere, gode venner og ikke mindst venner, der kunne lære mig meget om den musiske verden.

Livet var ikke altid en leg for en ung musiker i Glostrup, for hvis ikke man ville spille på musikskolen, men ville spille med vennerne, så var der ingen steder at gøre det. Jeppe må stadig den dag i dag takke Søndervangskolen i Glostrup for et musiklokale at øve i.

– Som teenager og hel op til mit 21. år i år, har jeg spillet sammen med mange forskellige personligheder, men har nu endelig fundet mig til rette med fire sindsygt dygtige musikere, siger Jeppe.

 

The No Notes

– Sammen har vi skabt ”Jeppe Almskou & The No Notes” som her i november er klar med udgivelse af vores første single samt musikvideo, fortæller Jeppe om samarbejdet med Glostrup Ungdomsråd.

Glostrup er hvor hans musik startede og han vil nu meget gerne give tilbage.

– At fremme Glostrups musikkultur er et af mine største ønsker og jeg er meget stolt af at spille til Glostrup kulturnat år efter år. Musikken skal opleves og fortælles og med så dygtige drenge i bandet, er vores pop musik, blandet med rock, blevet en fornøjelse at spille, med ørehængende melodier og med rockens præcision og frihed, siger Jeppe.

 

Samarbejdspartnere

– Glostrup ungdomsråd har siden 2007 haft musikkulturen i Glostrup i fokus og har arrangeret en række musikarrangementer gennem tiden som jeg også har været en del af, først til en af kulturnætterne og senest til Battle of the Beats på Glostrup Torv, forklare Jeppe, og uddyber.

– Det er fedt at der unge i byen som brænder for at gøre noget for at fremme musikkulturen i byen, ligesom jeg har forsøgt det igennem mange år.

Jeppe Almskou & The No Notes har lavet en aftale med Glostrup ungdomsråd om at producere en plade og musikvideoer gennem deres koncept ”Real Life Studio” og er allerede begyndt at indspille og skal til at lave deres første musikvideo.

– Vi glæder os for vildt – endelig er der nogen der for alvor tror på os – og det er præcis den opbakning vi har brug for, smiler Jeppe.

Første single og musikvideo udkommer den 30. november, med stort åbent release party på forbrændingen i Albertslund. Entré er gratis.

1 kommentar om “Det var ikke nemt at være musiker i Glostrup”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top