fbpx
Brøndbys stime fortsætter
BRØNDBY Brøndby er inde i en rigtig gode stime, og med sejren over FCM indtager holdet nu en fjerdeplads i Superligaen Af Jesper Henriksen

Det blev en intens og hårdt spillet kamp, da Brøndby søndag aften var på besøg ved ligaens førerhold, FC Midtjylland. Brøndby havde noget at revanchere, da seneste opgør på heden endte med en øretæve på 5-2. Kampen var meget lige, uden at nogen af holdene kunne producere mange chancer. Kort før tid var det indskiftede Martin Ørnskov fra Brøndby, der fik vippet bolden i mål til resultatet 0-1. Det er femte gang i træk, at Brøndby holder nullet, og når Brøndby på søndag løber på banen mod FCK, er det tre måneder siden, at de blå-gule sidst har tabt en kamp.

 

Skår i glæden

Mere alvorligt var det, at Brøndbys anfører Mikkel Thygesen blev skadet. Det var en overrevet akillessene, så han må bruge de næste seks måneder på tribunen, han er altså ude resten af sæsonen.

– Det er et kæmpe skår i glæden. Lige nu går mine tanker 100 procent til Thyge. Det er forfærdeligt for ham. Heldigvis er han en fighter, sagde Brøndbys træner, Thomas Frank, efter kampen til brondby.com. Martin Albrechtsen måtte også forlade banen med en skade. Det vides endnu ikke, om han og Simon Makienok er klar til den udsolgte kamp mod FCK på søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top