fbpx
Brøndby Strand har fået sit eget nye logo
BRØNDBY Logoet består af et navnetræk, hvor ø’et er et hjerte med en pil igennem.

Hjertet er en kærlighedserklæring til bydelen – til fællesskabet, rummeligheden og de menneskelige værdier.

– Jeg synes det et er rigtigt godt logo, som vi nu har fået. Det signalerer vores menneskelige værdier og går lige i hjertet på en, siger Hugo Thuge, der er talsmand for afdelingsbestyrelsessamarbejdet i Brøndby Strand Parkerne og som står bag det nye logo.

– Det er meget umiddelbart og direkte, ligesom mange af de mennesker, der bor her. Vi er stolte af vores bydel

Med logoet har de 9 afdelingsbestyrelser ønsket at sætte fokus på manges glæde og stolthed over at komme fra Brøndby Strand.

– Vi synes, det er vigtigt at vise, at vi er glade for vores bydel, og at man bestemt ikke behøver at skjule sin glæde og stolthed. For det er dejligt at bo i Brøndby Strand. Vi har gode lejligheder, grønne områder, beboercaféer med mad til en rimelig pris, beboerklubber med alverdens aktiviteter, tæt til stranden og byen og meget meget mere, siger Hugo Thuge.

Logoet og den nye designlinje kan fra det nye år ses på bydelens nye hjemmeside, i beboerbladet Esplanaden, på Facebook, plakater mv.

Det er de 9 afdelingsbestyrelser fra Brøndby Strand, der står bag logoet. De 9 afdelingsbestyrelser har siden 2003 haft en partnerskabsaftale, hvor målet er at samarbejde med kommunen om fortsat at sikre en positiv udvikling i Brøndby Strand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top