fbpx
Brandmændene har fået nyt gear
HELE OMRÅDET Vestegnens Brandvæsen har officielt taget tre helt nye køretøjer i drift.

Det oplyser brandmændene på deres hjemmeside.

Brandvæsenet har således indkøbt en ny indsatslederbil som erstatning for den gamle, som blev påkørt under en indsats. Indsatslederbilen er en Volvo XC60 T6 AWD R-design model 2013, 3.0 l benzin 305 hk og med en 6 trins automatgearkasse.

Derudover har brandvæsenet indkøbt to mindre servicebiler til brug for servicering af brandhaner, flowmåling af brandhaner, eftersyn af brandslukningsudstyr m.v. Begge køretøjer er en VW Caddy Van Kassevogn 1,6 TDI 102 hk BlueMotion Technology med 7 trins dsg automatgearkasse.

Alle bilernes priser ligger på normalt niveau i forhold til kvalitet og udstyr, erfarer Folkebladet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top