fbpx
Bleen som den nemme løsning
KV13 af Kenneth Kristensen Berth (DF), kommunalbestyrelsesmedlem

Annette Eriksen er en indædt forsvarer af Vallensbæk Kommunes blepolitik, der betyder, at 80 procent af beboerne i vores plejeboliger bærer ble. Det er jeg ikke!

Selvfølgelig kan der være tilfælde, hvor en ble er nødvendig. Annette Eriksen omtaler selv to borgere, der er lænket til deres seng. Men der er meget, meget langt fra 2 borgere til 80 procent af alle borgere i plejeboliger. Når 8 ud af 10 ifølge forvaltningens egne tal bærer ble, så er det ikke alene noget nær Danmarksrekord – det er også alt, alt for mange!

Anette Eriksen mener heller ikke, at der mangler personale i plejeboliger. Eriksen skriver ligefrem ”vi er bestemt ikke underbemandede vel snarere tværtimod”. Så ved vi da, hvor de Konservative har tænkt sig at svinge sparekniven næste gang på ældreområdet – den ærlighed skal Eriksen trods alt have tak for, så ved vælgerne da, hvor vi har hende!!

Jeg må bare spørge Anette Eriksen stille og roligt, hvis to ældre borgere – en med ble og en uden – skal på samme tid, hvem bliver så prioriteret?

I andre kommuner hører man om, at de ældre får besked om at tisse mere i deres ble, før den kan blive skiftet! Dertil er vi mig bekendt endnu ikke kommet i Vallensbæk – men vi er på vej, når Konservative end ikke vil anerkende, at en Danmarksrekord i blebrugere i plejeboliger er fuldstændig uproblematisk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top