fbpx
BIF trækker tre point og mål fra AGF
SPORT brøndby IF forlængede søndag aften den stime af gode resultater, der nu har sendt de blågule op på 4. pladsen i Superligaen efter otte kampe som ubesejrede og senest en 3-0-hjemmesejr over AGF søndag aften.

Cheftræner Thomas Frank hæftede sig efter kampen blandt andet ved det faktum, at Brøndbys tre målscorere var tre spillere på blot 19 år – Durmisi, Lebo og Zohore.

– Jeg er naturligvis tilfreds med sejren i en meget lige kamp. Vi kommer foran, og det åbner nogle muligheder for os og giver os nogle omstillingschancer, hvor vi gør det godt. Vi forsvarer os ikke lige så godt, som vi har gjort i de seneste kampe, og selv om vi får endnu et clean sheet, så er jeg ikke tilfreds med det antal chancer, vi giver væk i dag, siger Thomas Frank til brondby.com.

 

Hvilken betydning har Khalid Boulahrouz for Brøndby?

FODBOLD. Khalid Boulahrouz er af flere fodbold eksperter blevet kaldt en af de bedste spillere nogensinde i superligaen. Folkebladet spurgte inden kampen mod AGF nogle Brøndbyfans hvad de synes om hollænderen, der gerne vil kaldes for Kannibalen.

 

Rasmus Pedersen

– Kæmpe stor betydning. Jeg tror vi kommer til at holde nummer i flere kampe end med Dumic. Han kommer også til at opdrage de unge. Og så betyder det nok, at vi må sige farvel til Dumic.

 

Casper Bierhoff Hansen

– Han stabiliserer forsvaret, så vi bliver bedre defensivt. Dermed bliver vi også bedre offensivt. Det bliver ok at miste bolden midt på banen, så vi kan tage flere chancer offensivt. Vi bliver et meget bedre hold med ham.

 

Thomas Nielsen

– Det kommer til at betyde, at vi kommer op i toppen af tabellen. Vi kommer op og blander os i medaljestriden. Vi bliver mere sikre i forsvaret, det bliver nemmere at holde nullet. Selv Albrechtsen er blevet bedre med Boulahrouz på holdet.

 

Tonny Skoglund

– Stor betydning. Han er den nye general på holdet. Og så er angriberne bange for ham, det kommer til at gøre ondt at løbe ind i ham, og der er jo ingen, der kan lide at få tæsk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top