fbpx
Annoncekampagne giver fleksjob i Glostrup
KV13 Glostrup Kommune har fået fleksjobsøgende til at stille op med billede og en kort beskrivelse af sig selv i Folkebladet.

Her var borgerne Tina, Dorthe, Stine, Birgitte, Jesper og Monika blikfang i en annonce i Folkebladet, da jobcenteret satte gang i en kampagne for at få de lokale arbejdsgivere til at overveje at ansætte en medarbejder på nedsat tid.

Det skriver magasinet Danske Kommuner.

Ifølge magasinet har annoncen givet gode resultater. Foreløbig er fem ud af de seks i annoncen kommet i arbejde, og alt i alt har kampagnen betydet, at ventelisten til fleksjob er faldet fra omkring 70 personer til under 50.

I Jobcenterets team for aktiv indsats er fleksjobambassadør Heine Hansen begejstret

– Vi indrykkede tre annoncer med nye mennesker hver gang, og samtidig sendte vi en folder ud til 700 virksomheder. Deraf blev der ringet til 250, og det førte til aftale om mere end 50 virksomhedsmøder, og i dag har vi et netværk på 70 virksomheder, der modtager vores nyhedsbrev med ugens tilbud. Vi endte med at få 22 fleksjob, og 20 var målet. De dækker hele spektret fra 2 til 25 timers arbejde om ugen. Det slog virkelig igennem, siger Heine Hansen til Danske Kommuner.

Læs mere på Danske Kommuners hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top