fbpx
73.000 til flygtninge
HELE OMRÅDET I Folkebladets område fik Flygtningehjælpen flere penge i indsamlingsbøsserne i år.

I alt blev det til næsten 107.000 kroner i Vallensbæk, Brøndby og Glostrup. Sidste år var resultatet 73.000.

– Jeg er chokeret over historierne om flygtninge, som sælger deres øjne eller nyrer for at skaffe penge til at overleve. Derfor er det dejligt, at vi har kunnet samle flere penge ind i år. Mange tak for hjælpen til alle indsamlerne, siger lokalkoordinator i Brøndby Strand Vagn Kjær-Hansen.

Hvis du ikke fik besøg af indsamlerne, kan du stadig nå at bidrage til landsindsamlingen. Send dit bidrag på giro 491 20 20, SMS FLYGTNING til 1241 og støt med 150 kroner – eller gå ind på flygtning.dk og giv et bidrag online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top