fbpx
Vestegnens unge er helt ok
GLOSTRUP Ti kommuner på Vestegnen har taget temperaturen på de unge i 5 - 10. klasse på folkeskoler, privatskoler og ungdomsskoler.

Undersøgelsen viser, at der er et godt ungeliv på Vestegnen, og den punkterer samtidig myten om, at Vestegnens unge er værre end landets andre unge.

Omkring 10.000 unge besvarede spørgsmål om deres hverdag med skole, fritidsaktiviteter, venner og forældre. Besvarelserne tegner billedet af et ungdomsliv, der er lige så fredeligt og fri for misbrug og kriminalitet som i resten af landet.

– Jeg synes, det er rigtig rart at få bekræftet, at Vestegnens unge har det godt, og at vores unge i det store hele ligner alle andre danske unge. Og så er jeg naturligvis stolt af, at Glostrups unge har været så gode til at svare på undersøgelsen, siger Glostrups borgmester John Engelhardt.

Glostrup Kommune havde den største deltagelsesprocent på 79, hvilket betyder, at 814 unge ud af 1029 mulige har valgt at besvare spørgeskemaet.

Formålet med undersøgelsen har været at samle viden, der kan hjælpe kommunerne til en endnu mere målrettet planlægning og forbedring af de eksisterende indsatser på det forebyggende område.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top